mansikka-pitayasmoothie paahdettu mantelimaito
Ou nou, joko siitä on kolme vuotta, kun ensimmäinen
postaus näki päivän valon. Blogin synttäripäivä tuli kuin vahingossa esille,
sillä ystäväni pyysi reseptiä siitä ensimmäisestä reseptistä, Savulohikeitosta, jonka olin silloin blogiin kirjoittanut.
Paljon kivaa, jännää ja mielenkiintoista on tämän blogin
ansiosta tapahtunut. Olen saanut kutsuja ravintoloihin, kirjajulkkareihin jopa
risteilyille. Tutustunut uusiin ja varsin mielenkiintoisiin ihmisiin sekä päässyt
maistelemaan tuoteuutuuksia ja testailemaan uusia keittiövälineitä.
Olenpa osallistunut kokkausnäytökseenkin What`s cooking
Helsinki –tapahtumassa ja tiedätkö mitä, se oli tosi kivaa, vaikka ensin se jännittikin
melkoisesti. Kyseessä oli silloin kesäkurpitsa-pinaattivohvelit, joita
maistattelin yleisölle.
Tarkistin bloggerista ja kyllä, peräti 271 kirjoitusta on nähnyt päivän valon
ja tiedätkös mitä ihana lukijani ja paras mahdollinen kannustajani, tämä kaikki
on myös sinun ansiota <3. Ilman sinua en varmasti olisi jaksanut tai kokenut tätä
kaikkea niin mielenkiintoiseksi ja tärkeäksi. Sinun kommenttisi niin täällä
blogin kuin Instankin puolella ovat olleet mieltä ylentäviä ja välillä olen
ihan punastunutkin niistä kauniista sanoista mitä olet kirjoittanut.
Synttäreillähän herkutellaan ja kuin vahingossa me
herkuteltiin eilen illalla miehen kanssa tämän kevään ensimmäisellä
parsa-aterialla. Siitä tuli kyllä sen verran namia, että haluan jakaa reseptin
myös sinulle.
PAAHDETUT PARSAT KINKULLA JA JUUSTOLLA
Raaka-aineet:
- nippu tuoretta parsaa (mhdollisimman kookkaita)
- hyvää kinkkua
- fetajuustoa
- aurinkokuivattuja tomaatteja ja niiden öljyä
- parmesanjuustoa
- pippuria myllystä
OHJE:
Aseta uuni 180-200 asteeseen.
Puhdista parsat leikkaamalla kova kanta pois (noin 2 cm)
sekä kuorimaveistä apuna käyttäen kuori parsatanko puoleen väliin. Laita
uunipellille leivinpaperin päälle.
Leikkaa kinkusta kuutioita tai suikaleita ja laita parsojen päälle. Murskaa
sitten fetajuustoa parsojen päälle. Pieni aurinkokuivattuja tomaatteja ja
asettele nekin parsojen päälle. Ota ruokalusikalla tomaattien öljyä purkista ja
pirskottele sitä (noin 2-3 rkl riittää). Lopuksi raasta vielä
parmesanjuustoa.
Paahda parsoja noin 10 minuuttia, kunnes juusto on
kauniisti sulanut ja parsat saaneet hiukan väriä.Rouhi päälle pippuria.
Jos haluat oikein tosissaan juhlistaa ruokaasi, niin näiden
parsojen seuraksi maistuu helmeilevä Riesling ja Prosecco.
Mua vähän harmittaa nyt, sillä nää synttärit tuli niin
yllärinä, enkä näin ollen ole varautunut minkäänlaiseen arvontaan (niin kuin tapana
on), mutta lupaan korjata asian vielä kevään kuluessa.
Kiitos kun olet kokkailemassa kanssani <3 <3 <3.
Onnea blogiisi tulleesta lisävuodesta! Kivaa tiistai-iltaa Sari <3
VastaaPoistaKiitos paljon Outi Ihana ❤️ Paljon on tapahtumia ja tekemistä riittänyt ja toivottavasti myös jatkossa, bloggaaminen on ihan paras harrastus 😊
PoistaOnnea kolmevuotiaalle. Olen itsekin kokkaillut samaisessa What's cooking-tapahtumassa. Luulimme ilmoitautuneemme Helin kanssa workshopiin, mutta blondit päätyivätkin esiintymään!
VastaaPoistaKaunis Kiitos Tuuli 😘 ja juu olihan se jännää, mutta myös tosi kiva kokemus, niin kuin kaikki muukin tämän blogin ympärillä tapahtunut 😊
PoistaPaljon Onnea Sari ja Saaran lautasella! Huippu saavutus ja ihanat herkut! Kyllä kelpaa juhlia <3
VastaaPoistaKiitos paljon Anni 😘 ja onhan tämä jonkinlainen saavutus jo tällaiselle harrastelija bloggarille 😊
PoistaPaljon onnea kolme vuotiaalle <3
VastaaPoistaMahtavaa, että aloitit tämän blogin. Ilman sitä olisi Suomen blogitaivaalla suuri aukko <3
OOh mitä sanoja Sari <3 oot aina niin kultainen <3. Ihanaa aikaa tää on ollut ja myös opettavaista. välillä nousuja ja laskuja, niin kuin elämässä ylipäätään.
PoistaVoi onnea blogille ja ihanalle blogille. Näin melkein kummitätinä nyt ihan hävettää kun en muistanut edes korttia laittaa <3 Noh toisaalta, meni niin takavasemmalta omankin blogin synttärit.... ja siis kyllä - synttäriarvontakin tekemättä. Pitää hoitaa homma kuntoon tässä keväällä. Molempien !!!!! :D
VastaaPoistaHeissan Tiina ja kaunis kiitos <3, joo miten voikin päivät, kuukaudet ja peräti vuodet mennä tällaisella vauhdilla, ettei perässä meinaa pysyä.
PoistaIloiset synttärionnittelut hienolle blogille ja aina uusia herkkuja kehittelevälle blogittarelle! ����Mukavaa menoa edelleen toivottelee vuotta nuorempi bloginpitäjä! ��♀️��
VastaaPoistaKaunis kiitos Leena <3, juu tästä on kiva jatkaa ja samaa mukavaa menoa toivottelen sinulle!
Poista