Huh huh… tämä
päivä oli yksi niistä maanantaista, joiden en toivo toistuvan. Aamu sinänsä
alkoi hyvin ja kävin nyt viimeisen kerran osteopaatilla, selkä tuntuu oikein
hyvältä, onneksi.
No päästyäni
töihin, niin ensin ulko-ovi temppuli ja avainta kääntelin ja vääntelin reiässä, niin että hiki virtasi ja tais siinä muutama ärräpääkin lentää. No seuraavaksi tappelin läppärin kanssa
muutaman tunnin. Meinasin heittää sen jo ovesta ulos, just siitä ovesta joka kiukutteli jo aiemmin... ei oo kiva päivä, EI!
Joten nyt kun
tämä pahuksen kone vielä toimii, niin laitanpa sinulle sen lupaamani Arrabbiata
broilerin ohjeen. Ateria on helppo ja melko nopea valmistaa ja maistuu yhtä
hyvältä kuin näyttääkin J.
Lämpimät ja mehukkaat tomaatit ovat ihan parhautta tässä ruuassa yhdessä tuon arrabbiatan sekä tuoreen basilikan kera.
Hyvä ruoka parempi mieli <3.
ARRABBIATA BROILERIA UUNISSA 6:lle
Raaka-aineet:
- 6 broilerinleikettä
- 6-10 isoa herkkusientä/sieniä esim. pakkasesta
- 6 isoa terttutomaattia/pieniä ainakin 4/syöjä
- 1 iso sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 4 tl Arrabbiata pestoa
- 2 dl kuohukermaa
- 3 dl kuumaa vettä
- 1 kana fondi
- ½ sitruunan mehu
- ½ nippua tuoretta basilikaa
- suolaa, pippuria
- öljyä paistamiseen
OHJE:
Aseta kiertoilmauunin lämpötilaksi 180 (tavallinen 200).
Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Viipaloi myös sipuli.
Kuori valkosipulinkynnet ja leikkaa viipaleiksi.
Laita öljyä pannulle ja paista leikkeitä noin 1,5
minuuttia/puoli. Aseta leikkeet uunivuokaan. Ripottele päälle hiukan suolaa ja
pippuria myllystä.
Lisää öljyä paistinpannulle ja paista nyt herkkusienet ja
sipulit. Kun olet saanut niihin kauniin paistopinnan, kaada ne vuokaan
broilerin leikkeiden sekaan.
Älä huuhtele pannua, vaan kaada seuraavaksi kuuma vesi ja
kanafondi pannulle ja kun se kiehuu, niin lisää kuohukerma. Anna kastikkeen
kiehua ja lisää lopuksi 4 tl arrabbiata pestoa. Leikkaa muutama basilikan oksa silpuksi ja sekoita kastikkeeseen. Kaada kastike
vuokaan.
Huuhtele tomaatit ja asettele uunivuokaan.
Anna vuoan hautua uunissa noin 20-30 minuuttia, kunnes
tomaatit ovat pehmenneet.
Tarjoa ateria perunoilla, riisillä, pastalla ja ihan vain
keitetyn kukkakaalin ja parsakaalin kera.
Lisää vielä päälle tuoretta basilikaa.
Kylläpä näyttääkin hyvältä. No olipas kenkku aamu sinulla, onneksi muuttui ihan ok päiväksi kuitenkin <3
VastaaPoistaHeissan Outi ja juu kyllä mä selvisin eilisestä kunnialla ja tämä tiistai alkoi jo paljon paljon paremmin.
PoistaMukavaa viikkoa myös sinulle <3.
No voi aamujen aamua <3 Maanantait on muutenkin aina niin ... noh ....syvältä.
VastaaPoistaHerkulliselta näyttää ja kuulostaa. Nam. parempaa loppuviikkoa toivotellen <3
Heissan Tinsku ja juu maanantait voisi vaihtaa vaikka perjantaihin :D.
PoistaKiitos sinulle ja mukavaa loppuviikkoa myös sinne <3.
Sellaisia jotkut päivät ovat. Meillä töissä netti on temppuilut jo pari viikkoa. Olen oppinut olemaan onnellinen jos se toimii ongelmitta!
VastaaPoistaPitää kokeilla tuota reseptiä! Kiitos vinkistä!
VastaaPoistaHyvää oli, kiitti! :)
VastaaPoistaKiitos loistavasta reseptistä. Hyvää oli, tätä pitää tehdä toistekkin :)
VastaaPoistaVoi miten ihana kuulla, meilläkin tykätään mauteisista aterioista.
PoistaKivaa aurinkoista ja talvista päivää sinulle :).