Olisiko tässä sun seuraava pizzaperjantain pizza?
Tässä hiukan erillainen blogijulkaisu, mutta kuitenkin maukas sellainen.
Eilen tosiaan herkuteltiin miehen kanssa ja moni kamuista kiinnostui myös tästä Pizza Hutin "kilpailijasta". Mies vaan hyrisi onnesta ja viittoile suu täynnä pizzaa, että nyt oot muru onnistunut täydellisesti. Hyvät täytteetkin tietty teki oman osansa.
Voi pojat tätä ohjetta tässä aamusella kirjoittaessani, mulla on vieressä vielä pieni pala pizzaa eiliseltä, että se on hyvää, joten toivotan sulle herkullista tulevaa pizzapäivää 😋🍕
Oispa muuten kiva saada sulta kuva sitten valmiista pizzasta ja jos käytät instaa niin tägäähän se kuvasi #saaranlautasella
SE HERKULLINEN PANNUPIZZA
Pohja:
- 1,5 dl vettä
- 1 rkl öljyä
- ½ tl suolaa
- ¼ tl sokeria
- 3-3,5 dl vehnäjauhoja
- 1,5 tl kuivahiivaa
- 1 tl leivinjauhetta
Lämmitä vesi + 42 asteiseksi ja mittaan joukkoon öljy, suola ja sokeri.
Sekoita keskenään 3 dl vehnäjauhoja 1,5 tl kuivahiivaa sekä 1 tl leivinjauhetta. Lisää nesteeseen ja sekoita. Jos taikina jää liian löysäksi, lisää joukkoon vielä 0, 5 dl venhäjauhoja.
Peitä taikina liinalla ja anna kohota ½ tuntia.
Sekoita keskenään 3 dl vehnäjauhoja 1,5 tl kuivahiivaa sekä 1 tl leivinjauhetta. Lisää nesteeseen ja sekoita. Jos taikina jää liian löysäksi, lisää joukkoon vielä 0, 5 dl venhäjauhoja.
Peitä taikina liinalla ja anna kohota ½ tuntia.
Helpon tomaattikastikkeen teet Mutti tomaattimurskasta (se pienempi 210 g riittää). Kaada tomaattimurska siivilään ja ravista ylimääräinen neste pois. Laita murska kulhoon ja sekoita joukkoon ripaus suolaa sekä sokeria ja raasta sekaan yksi valkosipulinkynsi. Voit lisätä joukkoon myös yrttejä.
Aseta uunin lämpötilaksi 250 astetta.
Voitele valurautapannu tai piirakkapohja vuokaspraylla tai muulla rasvalla.
Tuosta määrästä taikinaa tuli eilen yksi normikokoinen valurautapannullinen ja yksi blinipannullinen pizzaa, joten määrä on sopiva yhdelle isolle piirakkapohjalle.
Tuosta määrästä taikinaa tuli eilen yksi normikokoinen valurautapannullinen ja yksi blinipannullinen pizzaa, joten määrä on sopiva yhdelle isolle piirakkapohjalle.
Ota vehnäjauhot viereen ja painele jauhotetuin sormin taikina pannun pohjalle. Laita tomattimurskaseos ja suurin osa juustoraasteesta pizzan pohjaan ennen muita täytteitä.
Paista pizzaa 15 minuuttia uunin keskitasolla.
Paista pizzaa 15 minuuttia uunin keskitasolla.
Tässä vielä eilisen pizzan täytteet. Paista 400g broilerin jauhelihaa, mausta suolalla, mangocurrylla sekä valkosipulilla. Lisää joukkoon 1,5 dl sieniä (suppilovahverot on herkkua tässä), täyte pizzapohjaan ja päälle vielä suippopaprikan viipaleita. Lopuksi loput juustot ja kaveriksi vielä vähän murusteltua sinihomejuustoa.
Minä tykkään pannupizzoista, rakastan niitä pohjia. Mies taas haluaa tosi ohkaisen pohjan ja niitä on tullutkin tehtyä tähän asti. Pizza Hutin pizzoissa parasta on juurikin se pohja, nam!
VastaaPoistaHerkullisen näköisiä pizzoja olet tehtaillus <3
Kaunis kiitos Outi, tiedätkö hassu juttu, mutta munkin mielestä pannupizzat on parempia. Tässä pizzassa varsinkin tuo pohja ihan huisi, niin kuohkea ja hyvänmakuinen.
PoistaMukavaa tiistaita Outi <3.
Menee heti kokeiluun tänään, kiitos reseptistä. Ihanaa viikkistä Sari <3<3
VastaaPoistaHeissan Taru, voi miten kiva kuulla, että testaat tätä pizzaa.
PoistaToivottavasti se maistui myös teille.
Iloa päiviisi Taru <3.
Iik! Miten ihanan näköinen. Pitääkin hankkia tuo mangocurrymauste.
VastaaPoistaKiitos Paljon ystäväiseni <3.... ja juu mangocurry on kyl niin JES mauste, ihanan makea ja samalla pikkaisen ärjykin :D.
PoistaTäällä toipilaana leipäillessä olisi kyllä pizza paikallaan. Herkullisen näköinen!
VastaaPoistaKiitos Maria, pizza kyllä maistuu potilaallekin. Flunssako sua vaivaa, sitä on paljon nyt liikenteessä, toivottavasti tauti pian hellittää.
Poistapikaista paranemista sulle <3.
<3
PoistaKiitos ohjeesta <3 rakastan pizza hutin tyylistä taikinaa, paksua ja rapeaa ja kokeilin tämä. Todellakin maistuu =) nyt saa kotona tehtyä samanlaista, ellei parempaa =)
VastaaPoistaIhan mahtava kuulla, kivaa pääsiäisen odotusta :).
PoistaOlin ensimmäistä kertaa pappia kyydissä pannupizzahommissa, ja seulottuani useita reseptejä, ja katsottuani ties kuinka monta videota päädyin tähän reseptiin. Onneksi. Tavoitteena oli saada aikaiseksi jotain joka edes etäisesti muistuttaisi Pizza Hutin Super Supremeä, ja veikkaanpa, että kotioloissa tän lähemmäksi on vaikea päästä. Tuhannesti kiitos super hyvästä ohjeesta.
VastaaPoistaVoi miten kiva kuulla, kiitos paljon ja mukavaa pääsiäisen odotusta sinulle :).
PoistaTuli tosi hyvä,kiitos😋
VastaaPoistaVoi miten kiva kuulla, että maistui myös sinulle <3.
PoistaKokeiluun lähtee! Kuinka paljon sokeria pitää laittaa? Ohjeesta puuttuu yksikkö sokerin kohdalla.
VastaaPoistaHei Tiina ja tosiaan tuo yksikkö puuttuu, mutta se on teelusikka (tl).
PoistaPystyyköhän tuota tekemään ihan tavallisella paistinpannulla???
VastaaPoistaHei, pannun pitää olla uuninkestävä ja ilman muovista kahvaa :)
Poista