Silloin kun on kova nälkä, on ruoanvalmistuksen
sujuttava helposti ja nopeasti.
Kananpojan valmiit fileesuikaleet sekä oriental mix
pakastevihannekset varmistavat, että ruoka valmistuu melkein samassa ajassa
kuin riisikin kiehuu.
Tässä reseptissä fileesuikaleet marinoidaan
nopesti ja wokataan yhdessä pakastevihannesten kera. Maapähkinävoi pyöreyttää ja antaa lisää
aasialaisvaikutteista makua. Voidaan siis todeta, että suitsaitsuikaleista ja
maistuva ateria on valmis.
AASIALAINEN KANANPOJAN FILEESUIKALEWOKKI (4:lle)
Raaka-aineet:
Marinadi:
- 450 g Kariniemen kananpojan fileesuikaleita (maustamaton)
- 2 rkl osterikastiketta
- 2 rkl kalakastiketta
- 2 rkl soijaa
- ½ tl sokeria
- 1 rkl maizzenaa
- ½ sitruunanmehu
- 1 tl inkivääriä raastettuna
- 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1 pieni chili hienonnettuna
Wokkaamiseen:
- öljyä paistamiseen
- 1 ps oriental mix vihannessekoitus (500g)
- 2-3 rkl maapäkinävoita
- (silputtua korianteria tai lehtipersiljaa sekä murskattuja maapähkinöitä)
OHJE:
Mittaa kaikki mausteet kulhoon . Sekoita.
Lisää kananpojan fileesuikaleet. Anna marinoitua
n. 10-15 minuuttia.
Kuumenna öljy wokissa.
Paista fileesuikaleita n. 5 minuuttia välillä
sekoitellen ja lisää joukkoon vihannessekoituspussi.
Anna hautua muutama minuutti kunnes vihannekset
ovat lämmenneet.
Lisää wokkiin maapähkinävoi ja anna hautua vielä
muutama minuutti.
Voit lisätä päälle vielä silputtua korianteria
tai lehtipersiljaa sekä murskattuja maapähkinöitä.
Tarjoa riisin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti