Broilerin jauhelihasta on moneksi. Siitä saat vähintäänkin yhtä maukkaita aterioita kuin porsaan- ja naudanjauhelihastakin.
Pullia, pihvejä sekä laatikoita on tullut tehtyä jos jonkinlaisia. Tällä kertaa halusin säväyttää mieheni makunystyröitä vähän tujummin maustetuilla pullilla, joita sitten nautittiin yhdessä vihreän salaatin kera.
Itse pullat valmistuvat nopeasti uunissa, mutta näissä pullissa on yksi juju, mikä oli itsellenikin uusi ja mukava tuttavuus. Nämä herkulliset broilerin lihapullat viimeistellään glaseeraamalla. Ihana sokerin tahmea ja chilin voimakas maku tekevät näistä pullista pieniä sähikäisiä.
Näitä on kiva tarjota niin pääaterialla kuin illanistujaisissakin.
Tämä resepti on tehty yhteistyössä Kohokohta.com kanssa. Reseptiin pääset tästä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti