SYÖTÄVÄT MYSLIKUPIT AAMUPALAKSI, VÄLIPALAKSI TAI IHAN MILLOIN VAAN


Sunnuntaiaamut on niitä parhaita, kun ei tarvitse herätä kukonlaulun aikaan, tosin viimeistään 8:lta olen jo telkkarin edessä katsomassa Avaraa Luontoa.

Sen jälkeen kahvinkeitto ja jotain syötävää.

Arkisin syön aamupalan vasta töissä.





Eilen päähäni juolahti syötävä myslikuppi jogurtilla ja siitähän tuli varsin kiva ja maukas herkku.



Noita kuppeja voi leipoa etukäteen ja säilyttää kuivassa paikassa. Säilyvät hyvin muutamia päiviä.

Jokainen voi täyttää kupin haluamallaan tavalla.










Yhteen kuppiin menee noin 1-1,5 dl jogurttia.





Myslikupit sisältävät kauraleseitä, mantelijauhoja sekä maapähkinöitä ja makeutta antaa hunaja.

Onnistuu myös gluteenittomana.



SYÖTÄVÄT MYSLIKUPIT JOGURTILLA (6 kpl)


Raaka-aineet:

  • 4,5 dl kauraleseitä (gluteeniton Myllärin kauralese)
  • 1 dl mantelijauhoja
  • 1 dl kuorittuja maapähkinöitä (suolattomia)
  • 1 dl hunajaa
  • 50 g voita (voi käyttää myös kookosöljyä) sulatettuna


OHJE:

Mittaa kauraleseet ja maapähkinät mixeriin (tehosekoittimeen) ja jauha hienoksi.

Sekoita kulhossa joukkoon mantelijauho, hunaja ja sulatettu voi.

Aseta uunin lämpötilaksi 190 astetta.

Jaa massa kuuteen osaan ja painele tartalettivuokiin, voit käyttää myös muffinipeltiä tai tehdä yhden isomman piirasen.

Paista myslikuppeja noin 10-15 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet hiukan väriä.


Täytä haluamallasi jogurtilla, marjoilla, hedelmillä, pähkinöillä tai siemenillä.


Herkkullisia aamuhetkiä sinulle <3

4 kommenttia:

  1. Näyttääpä herkulliselta! Näitä täytyy ehdottomasti testata jonain juhla-aamuna. Hauskaa vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos sinulle ja tosiaan näitä voi tehdä etukäteen, esille voi laittaa marjoja ja hedelmiä ja jokainen voi koota omanlaisensa. Hauskaa vapun jatkoa myös sinulle.

      Poista
  2. Ihana idea! Tästä sain loistavan tarjottavan tulevalle brunssille, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilohan on vain minun puolellani, herkullista brunssia teille :)

      Poista

seuraa blogit.fi

Mukana

mukana

mukana
Keski-Uudenmaan blogit Kublo

Pinterest

Herkkusuu.fi - Parhaat ruokablogit

Follow by Email

Sisällön tarjoaa Blogger.

Hae reseptejä

aamiainen aamupala aasialainen alkuruoka aurajuusto basilika broileri broilerin jauheliha Crock-Pot fetajuusto fish&chips friteeraustaikina frittimuikku glaseerattu gluteeniton gluteeniton leipä grillattu grillaus hampurilaiset hedelmä helppo helppo ja nopea hunaja härkis illallinen iltapala intialainen kanaruoka intialainen lohicurry italialaiset lihapullat itsetehty juusto jauheliharuoka juhlaruoka juhlat. suolainen leivonnainen juusto juustokastike juustoraaste jälkiruoka jättikatkaravunpyrstö kaaliruoka kakku kala kala-ateria kala-ateria- lohi kalakastike kalakeitto kalapihvit kalapuikko kalaruoka kalkkuna kampelafile kana-ateria kana-ateria. broilerin siivet ja nuijapalat kanaruoka kasvisruoka katkarapu kebabvartaat keitetyt lihapullat keitot keittoruoka keksi kesäkurpitsa kesäkurpitsa gazpacho kesäkurpitsa-pinaattivohveli kesäkurpitsacannellonit kevyttä kirjolohi kookosmaito kukkakaali kylmäsavulohi kylmäsavulohikakku lampaankääpä leipätikut leivonta lihapata lihaperunavuoka lihapullat liharuoka lime lisuke lohifilee lohikeitto lohinuget lohipasta lohitartar lohitortilla lounas makea leivonnainen mandariinikeksi mantelinen suklaabanaanivohveli marinoidut päärynät marinoidut silakkafileet marinoitua punasipulia marja-aronia mozzarella opas tasapainoiseen ja pysyvään ruokavalioon paprika patonki pekoni peruna peura peuralihapullat peuran jauheliha peuran jauhelihapihvit peuran sisäpaisti peuranliha kääryleet peuranlihapullat peuranpaisti piirakka pimientos de padron. täytetyt pikkupaprikat possu possun ribsit possun sisäfile puikulaperuna pulla pullakakku purjo pääruoka reseptit riista teriyaki tuorejuusto vähähiilihydraattinen

Hae tästä blogista

tykkää myös Facebookissa

liity blogini lukijaksi tästä