Grillattua Camembert juustoa, jälkiruokien ehdoton kuningas





Aprikoosi viikonlopun kruunu on tietenkin grillattu Camembert juusto, mielestäni hienostuneen mieto jälkiruoka juusto.





Camembert juusto on ranskalainen valkohomejuusto, joka on myös yksi tunnetuimmista ranskalaisen keittiön gastronomian symboleista.





Voiko jälkiruoka olla enää parempaa… EI… jos minulta kysytään J.





Juusto tarjoillaan aprikoosihillon kera (ohje edellisessä postauksessa tässä) sekä tuoreiden mustikoiden kera.





Seuraksi maistuu pannukahvi ja kahvilikööri.





Yhdestä Camembert juustosta  (250 g) saa kolmelle herkullisen jälkiruoan.





GRILLATTUA CAMEMBERT JUUSTOA APRIKOOSIHILLON KERA (3:LLE)


  • 1 camembert juusto (250 g)
  • tuoreita aprikooseja
  • aprikoosihilloa
  • tuoreita marjoja
  • sitruunamelissaa koristeeksi (mansikka balsamicoa)


OHJE:

Kuumenna grilli 200 asteeseen.

Öljyä parilaa.

Halkaise aprikoosit ja poista kivet.

Grillaa juustoa n. 5 minuuttia/puoli, niin että juusto pehmenee.

Grillaa myös aprikoosin puolikkaita.

Tarjoa juusto kuumana aprikoosien, hillon ja tuoreiden marjojen kera.

Sitä parempaa mitä löysempi juusto on.

Voit tarjota juustoa myös keksien päällä nautittavana.











3 kommenttia:

  1. Herkullisen näköistä!
    Ja niin kauniit kuvat!

    VastaaPoista
  2. Kiitos herkkuideasta, kokeilen ehdottomasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tämä on kyllä niin herkkua, jos vain Camembertistä tykkää, onnistuu muuten uunissakin ja sitten vain dippailemaan keksien kera :)

      Poista

seuraa blogit.fi

Mukana

mukana

mukana
Keski-Uudenmaan blogit Kublo

Pinterest

Herkkusuu.fi - Parhaat ruokablogit

Follow by Email

Sisällön tarjoaa Blogger.

Hae reseptejä

aamiainen aamupala aasialainen alkuruoka aurajuusto basilika broileri broilerin jauheliha Crock-Pot fetajuusto fish&chips friteeraustaikina frittimuikku glaseerattu gluteeniton gluteeniton leipä grillattu grillaus hampurilaiset hedelmä helppo helppo ja nopea hunaja härkis illallinen iltapala intialainen kanaruoka intialainen lohicurry italialaiset lihapullat itsetehty juusto jauheliharuoka juhlaruoka juhlat. suolainen leivonnainen juusto juustokastike juustoraaste jälkiruoka jättikatkaravunpyrstö kaaliruoka kakku kala kala-ateria kala-ateria- lohi kalakastike kalakeitto kalapihvit kalapuikko kalaruoka kalkkuna kampelafile kana-ateria kana-ateria. broilerin siivet ja nuijapalat kanaruoka kasvisruoka katkarapu kebabvartaat keitetyt lihapullat keitot keittoruoka keksi kesäkurpitsa kesäkurpitsa gazpacho kesäkurpitsa-pinaattivohveli kesäkurpitsacannellonit kevyttä kirjolohi kookosmaito kukkakaali kylmäsavulohi kylmäsavulohikakku lampaankääpä leipätikut leivonta lihapata lihaperunavuoka lihapullat liharuoka lime lisuke lohifilee lohikeitto lohinuget lohipasta lohitartar lohitortilla lounas makea leivonnainen mandariinikeksi mantelinen suklaabanaanivohveli marinoidut päärynät marinoidut silakkafileet marinoitua punasipulia marja-aronia mozzarella opas tasapainoiseen ja pysyvään ruokavalioon paprika patonki pekoni peruna peura peuralihapullat peuran jauheliha peuran jauhelihapihvit peuran sisäpaisti peuranliha kääryleet peuranlihapullat peuranpaisti piirakka pimientos de padron. täytetyt pikkupaprikat possu possun ribsit possun sisäfile puikulaperuna pulla pullakakku purjo pääruoka reseptit riista teriyaki tuorejuusto vähähiilihydraattinen

Hae tästä blogista

tykkää myös Facebookissa

liity blogini lukijaksi tästä