Aprikoosi viikonlopun kruunu on tietenkin grillattu Camembert
juusto, mielestäni hienostuneen mieto jälkiruoka juusto.
Camembert juusto on ranskalainen valkohomejuusto, joka on
myös yksi tunnetuimmista ranskalaisen keittiön gastronomian symboleista.
Voiko jälkiruoka olla enää parempaa… EI… jos minulta kysytään
J.
Juusto tarjoillaan aprikoosihillon kera (ohje edellisessä
postauksessa tässä) sekä tuoreiden mustikoiden kera.
Seuraksi maistuu pannukahvi ja kahvilikööri.
Yhdestä Camembert juustosta (250 g) saa kolmelle herkullisen jälkiruoan.
GRILLATTUA CAMEMBERT JUUSTOA APRIKOOSIHILLON KERA (3:LLE)
- 1 camembert juusto (250 g)
- tuoreita aprikooseja
- aprikoosihilloa
- tuoreita marjoja
- sitruunamelissaa koristeeksi (mansikka balsamicoa)
OHJE:
Kuumenna grilli 200 asteeseen.
Öljyä parilaa.
Halkaise aprikoosit ja poista kivet.
Grillaa juustoa n. 5 minuuttia/puoli, niin että juusto
pehmenee.
Grillaa myös aprikoosin puolikkaita.
Tarjoa juusto kuumana aprikoosien, hillon ja tuoreiden
marjojen kera.
Sitä parempaa mitä löysempi juusto on.
Voit tarjota juustoa myös keksien päällä nautittavana.
Herkullisen näköistä!
VastaaPoistaJa niin kauniit kuvat!
Kiitos herkkuideasta, kokeilen ehdottomasti! :)
VastaaPoistaJuu tämä on kyllä niin herkkua, jos vain Camembertistä tykkää, onnistuu muuten uunissakin ja sitten vain dippailemaan keksien kera :)
Poista