Pizzaa, leivonnaisia ja oopperaaTiistaiaamuna kello on 9.00 ja minä saavun Oopperataloon muiden kutsuvieraiden kanssa. Erittäin harvinaista, mutta tunnelma on huippussaan. Auringon säteet kylpevät sisään päälämpiöön, johon meille on kauniisti katettu pöydät. Alkamassa on Opera buffa a la Dr.Oetker.Istumme pöytiin ja tilaisuus alkaa tenori Olavi Suomisen La Donna E Mobile esityksellä. Oi, oi miten kaunista, tästä tulee ihan huippu päivä.


Kyseessä on siis Dr.Oetkerin Suomi Ristorante-pizzojen 20-vuotis taipaleen juhlistaminen.


Toimitusjohtaja Pirkka Peltoniemi kertoo historiaa Dr.Oetkerin taustoista maassamme. Saamme kuulla, että Suomi on ollut ensimmäinen pohjoismaa, johon nämä suositut pakastepizzat saapuivat. Silloin myynnissä oli neljä erilaista vaihtoehtoa. Tänä päivänä pizzoja löytyy jo 18 ja valikoimissa löytyy myös gluteenittomia pizzoja. Yllättävää tietoa on myös se, että Dr.Oetker Ristorante pakastepizzat ovat suosituimpia myös Italiassa.


Pöydässämme istuu yhtiön edustaja myyntipäällikkö Mervi Pennanen, joka vastailee kysymyksiimme ja kertoo hauskan tarinan siitä, kun huolestunut asiakas oli ottanut yhteyttä häneen ja kertonut ostaneensa tomaatti-mozzarella pizzan ja ihmetellyt mihin täytteet olivat unohtuneet? Niin, meillä kun on totuttu laittamaan sitä täytettä vähän enemmän kuin pelkkää juustoa ja tomaattia J.
Maistelemme useaa eri pizzaa ja omia suosikkeja löytyy joukosta. Kyllä meilläkin joskus syödään pakastepizzoja, mutta tosin niitä tuunataan vähintään extrajuustolla. Ristorante pizzoja myydään reilu 5 miljoonaa kappaletta suomessa!


Kun suolaiset tarjottavat on nautittu, tulee tuotepäällikkö Inari Marttinen kertomaan meille Dr.Oetkerin uutukaisista eli My Sweet Deli pakasteleivonnaisista.

Kakkupöytä houkuttelee maistamaan ihan kaikkea. Sieltä löytyy niin suklaa mousse-, vadelma-mascarpone-, juustokakkua New Yorkin tapaan kuin mansikkajuustokakkuakin, joka on oma suosikkini. Tarjolla on vielä minimunkkeja ja omenastruudelia. Näitä kakkuja kelpaa suositella niin kahvipöytään kuin juhliinkin.

Lopuksi saamme kuulla, että yhtiö on myös yrityskummi SOS Lapsikylän toiminnassa. Näitä tukijoita ei ole liikaa.


Kiitos mukavasta aamupäivästä Dr. Oetker ja Oopperatalo.

7 kommenttia:

 1. Kiitos hienosta esittelystä Sari! Oli tyylikäs ja maittava tilaisuus. Oli hienoa olla mukana.
  Tätä oli niin kiva lukea! Pidän sinulle peukkuja huomiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli upea paikka viettää arkista aamupäivää ja ne kakut, voi nam ja maiskis. Kiitos Tuula peukuista <3

   Poista
 2. Voi mikä herkkujen kuvakavalkadi, kerrassaan upea tapahtuma. Vaikka sitä ruokaa laittaa ja leipoo blogiin, on näille tuotteille oma paikkansa - juustokakku ainakin jää vierasvaraksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se Ooppera niin juhlava ja hieno paikka tapahtumille. Oi oi niitä kakkuja oli kyllä niin ihana maistella ja helppoja tarjottavia kotonakin :)

   Poista
 3. Kiva oli nähdä Sari oopperan, pizzojen ja kakkujen lisäksi. Aina ei vaan ehdi tehdä itse ja kun tulee yllätysvieraita voi pakastimesta napata tarjottavaa nopeasti. Tuo vadelmamousse kakku.... mums ♥

  VastaaPoista
 4. Kiva oli nähdä Sari oopperan, pizzojen ja kakkujen lisäksi. Aina ei vaan ehdi tehdä itse ja kun tulee yllätysvieraita voi pakastimesta napata tarjottavaa nopeasti. Tuo vadelmamousse kakku.... mums ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo oli nähdä sinutkin siellä herkkujen keskellä ja niin hulppeassa paikaassa. Mukavaa loppuviikkoa sinulle 😘

   Poista

Seuraa myös intagramissa

mukana

Mukana

mukana

mukana
Keski-Uudenmaan blogit Kublo

resepti arkisto

Follow by Email

Sisällön tarjoaa Blogger.

Hae reseptejä

Hae tästä blogista

tykkää myös Facebookissa

liity blogini lukijaksi tästä