Meneekö hermot perunoita rapsutellessa vai eivätkö kätesi kestä sitä?Nyt niitä taas saa, nimittäin kotimaisia uusia perunoita.
Mikäs sen parempaa keskikesän herkkua onkaan, kuin keitetyt uudet perunat sillin kera.


Se peseminen ja hankaaminen varsinkin isompaa erää putsatessa vähän harmittaa.Uudet perunat ovat ainakin tällä hetkellä kovin pieniä, joten sitä pestävää ja rapsittavaa on enemmän kuin tarpeeksi.

Perunoiden pesua helpottamaan sain Kitchen Timelta Nordwik käsinveivattavan perunankuorijan.


Olin kovin ennakkoluuloinen ennen kokeilemista, mutta tämä kätevä peli käänsi kyllä täysin pääni.

Ostin varhaisperunat marketista (en siis edes torilta vasta nostettuja), joten niistä yleensä kuori lähtee vaikeamman kautta pois.


Laitoin neuvotun määrän vettä laitteen sisälle ja kaadoin perunat pussista suoraan pesään. Kansi päälle ja rupesin veivaamaan. Pestävä peruna määrä oli noin puoli kiloa ja jo nopeasti huomasin, että hei tämähän toimii.
Taisin veivata perunoita noin minuutin ja ehkä vähän liiankin kanssa, mutta kuten huomaat näistähän tuli aivan super puhtaita.


Tällä samalla laitteella pesee ja linkoaa myös salaatit, pikkutomaatit ja vaikka viinirypäleet. Itse laite tuntuu jämäkältä, ei mitään heppoista tekoa.


Jos olet kyllästynyt perunoiden pesuun ja hinkkaamiseen tai jos kätesi eivät sitä kestä, niin suosittelen Nordwik perunankuorijan hankkimista, linkki Kitchen Timen sivulle suoraa tässä.


Tämä voisi olla myös kiva kesätuliainen, itse ainakin olisin tyytyväinen.

Hyvää Juhannusta sekä keskikesää kaikille ja herkullisia hetkiä uusien perunoiden kanssa.

Kiitokset Kitchen Timelle kun sain testattavakseni tämän perunankuorijan, laite pakataan ensimmäisten tavaroiden joukkossa mökille mukaan. 


2 kommenttia:

 1. Siis aivan mahtava laite. Miehellekin näytin tätä ja hän ihan innostui. Käydään tutkimaan, miten meillekin saataisiin tämä laite.
  Ihanaa juhannusviikkoa Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan Outi ja juu kyllä tällä on paikkansa ja tehtävänsä ainakin marketin perunoiden suhteen. Toimii erittäin hyvin, tykästyin tähän minäkin kovasti.
   Ihanaista Juhannusta myös sinulle ja perheellesi <3

   Poista

Seuraa myös intagramissa

mukana

Mukana

mukana

mukana
Keski-Uudenmaan blogit Kublo

resepti arkisto

Sisällön tarjoaa Blogger.

Hae reseptejä

Hae tästä blogista

tykkää myös Facebookissa

liity blogini lukijaksi tästä