Viikonloppu, pelkkä sana saa jo niin hyvälle tuulelle


Miten sitä voikin iloita niin paljon perjantaista ja vaikka yleensä olen vielä lauantainakin töissä kuusi tuntia, ei se muuta tuota onnea miksikään.

Perjantaina alkaa viikonloppu! Miten ihanaa ei ennalta määrättyä pakkoa tehdä mitään, ei kukon laulun aikaa sängystä nousemista.


Pelkkä sana viikonloppu saa jo niin hyvälle tuulelle ja mielen positiiviseksi.


Jännää on kuitenkin se, että kun ei ole pakko nousta, niin nousen kuitenkin melkein yhtä aikaisin aamulla kuin arkisinkin. Erona on tietty se, että nyt vain puuhaillaan rennosti yökkärissä ja nautin aamusta rauhassa aamupalan ja kahvin kera.


Saatan katsoa luonto-ohjelmaa ja muutaman kokkiohjelman sohvalla pötköttäen. Ja jos ilma on kaunis, niin pikku kävelylenkki piristää päivää kummasti.


Päivällä voi piipahtaa kylään ja tehdä pikkuaskareita kotona, kuten pyykinpesua  tai kaappien siivousta, hah hah haa. Mä olen muuten ihan hirvee sotkemaan kaappeja, hyvä jos pari viikkoa on tavarat järjestyksessä.

Viikonloppuisin tulee myös saunottua, joskus jopa pariinkin kertaan. Onhan se paljon mukavampaa käydä lämpöisessä saunassa, kuin kylmässä suihkussa pelkästään.


Ja juu sen jälkeen saa iltapalaa. Olen hurahtanut tällä hetkellä Lidl:n valmiiseen tuore lehtitaikinaan ja onhan se kätevää. Jääkaapista nostat taikinan pellille, täytät haluamillasi täytteillä, paistat 15 minuuttia ja avot! nopeaa ja hyvää iltapalaa vaivattomasti tarjolla.





Miten sinä vietät viikonloppusi? Siitä olisi kiva kuulla lisää J.

13 kommenttia:

  1. Näyttääpä taas herkulliselta!

    Yleensä tykkään rauhoittaa ainakin toisen viikonlopun päivistä ihan vain oleiluun ja ulkoiluun, mutta nyt olemme menossa niinkin eksoottiseen paikkaan kuin Hyvinkäälle Hotelli Sveitsin blogivieraaksi, huomenna iltapäivällä pizzalle miehen siskontytön kanssa ja sunnuntaina kälyni synttäreille. Kaikki toki mukavia menoja eli en valita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vau, mulla on niin paljon muistoja Hyvinkään Sveitsistä (entinen Rantasipi). Siellä tuli nuoruuden viikonloput ja välillä myös arki-illat vietettyä, kuin toinen koti aikoinaan. Viikonloppu pizza kuullostaa myös niin jees syömiselle. Mukavia synttäreitä myös Tuuli <3.

      Poista
  2. Kotona, keittiön puolella osansa, myös käsitöitä, ulkoilua ja saunomista. Juuri löysin lauantai- illaksi iltapalaherkkuvihjeen täältä.
    Tuo Lidlin taikina kiinnostaisi kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan, mukavilta askareilla on myös sinun viikonloppusi täytetty. Ja kiva jos olin sulle avuksi, siitä vaan taikinaa ostamaan, btw säilyy ainakin pari viikkoa jääkaapissa eli myös hyvä hätävara. Iloa viikonloppuusi :).

      Poista
  3. Minäkin herään viikonloppuisin yleensä lähes samaan aikaan kuin arkiaamuina. Varsinkin lauantaisin tykkään hoitaa kaikki pakolliset kuten kaupassa käynnin mahdollisimman aikaisin. Monesti olen nykimässä kaupan ovea heti kun se aukeaa. Sitten on kiva alkaa puuhastelemaan päivän askareita ihan rauhassa kun ei välttämättä tarvitse enää lähteä yhtään minnekkään. Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. fiksu "taktiikka" sulla Tiina, pakolliset sekä ikävät asiat pois tieltä ja sitten vain nauttimaan omaan tahtiin. Kiitos ja samaa rentouttavaa viikonloppua myös sinulle ystäväiseni <3.

      Poista
  4. Kiva postaus Sari❤Täällä viikonloppu on perjantaina&lauantaina,sunnuntai on arkipäivä täällä.Koska Tel Avivin viereisessä asuinkaupungissa ei lauantaisin ole bussiliikennettä,enkä omista autoa,niin ihan kotona ja lähistöllä vietän lauanrain.Tänään perjantaina, joka on kuin teillä lauantai,eli lyhyempi päivä,kävin ystäväni Marken kanssa kansainvälisellä ruokatorilla,joka oli ensimmäistä kertaa tänä vuonna,ja sisätiloissa näin viileämpään aikaan.Siellä ihailimme ruotsalaisen Fika leipomon korvapuusteja,ja laskiaispullia,kuva kun sellaista löytyy täälläkin.Perjantaina illalla usein katsin jonkun leffan,ja lauantain otan ihan iisisti,herätyskello ei soi,ja herään sitten kun herään:aikaisin kuitenkin kun on se sisäinen kello..Jos ilma on tarpeeksi viileä,teemme aamulla
    pitkän lenkin Bambin kanssa 🐶Huh,tulipa pitkä sepustus..Ihanaa viikonloppua Sari🍷☕🍹🍨🍧🍣🍇🍒🌻🌺🌼🌷🌸

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännää miten erilailla se viikonloppu muotoituu eri maissa ja siitähän on ilo kuulla. Jännä tuo teidän lauantai, että liikennekin lakkaa, siellä osataan vielä pyhittää sabatti (eikös se se ole nimeltään). Waukke Jael, laskiaispullia teillä siellä, kait ostit kotiin viemiseksi? Ihanaista viikonloppua myös sinulle Jael ja rapsutuksia Bambille <3.

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Voi mitä herkkuja. Tuo Lidl:n lehtitaikina on kyllä tosi hyvää, lihapiirakkaankin olen sitä käyttänyt.
    Me ollaan tästä ihan just kohta lähdössä Karkkilaan. Tiedossa rentoilua, herkuttelua, juoruilua, saunomista ja elokuvia.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Sari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuullostaapa ihanalta sun tulevat päivät, takuu varmaa hyvänolon viikonloppu tiedossa! Kiitos toivotuksista ja samaa myös sinulle Outi <3.

      Poista
  7. Tuota Lidlin lehtitaikinaa on pakko kokeilla, niin moni on sitä kehunut.

    Täällä tiedossa vapaa vilo ilman poikia, joten aion hemmotella itseäni kampaajalla :)

    Ihanaa viikonloppua Sari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Waukke, sinä pääset hemmottelee itseäsi, hienoa Taru ja muista sit illalla käydä jossain esittäytymässä, ettet ihan muumioidu sinne kotiin. Ihanaa viikonloppuu myös sulle <3.

      Poista

Seuraa myös intagramissa

mukana

Mukana

mukana

mukana
Keski-Uudenmaan blogit Kublo

resepti arkisto

Sisällön tarjoaa Blogger.

Hae reseptejä

Hae tästä blogista

tykkää myös Facebookissa

liity blogini lukijaksi tästä