Pages

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

SUITSAITSUIKALEISTA, Kananpojan fileesuikale ja vihanneswokki







Silloin kun on kova nälkä,  on ruoanvalmistuksen sujuttava helposti ja nopeasti.


Kananpojan valmiit fileesuikaleet sekä oriental mix pakastevihannekset varmistavat, että ruoka valmistuu melkein samassa ajassa kuin riisikin kiehuu.


Tässä reseptissä fileesuikaleet marinoidaan nopesti ja wokataan yhdessä pakastevihannesten kera.  Maapähkinävoi  pyöreyttää ja antaa lisää aasialaisvaikutteista makua. Voidaan siis todeta, että suitsaitsuikaleista ja maistuva ateria on valmis.



AASIALAINEN KANANPOJAN FILEESUIKALEWOKKI (4:lle)


Raaka-aineet:

Marinadi:

  • 450 g  Kariniemen kananpojan fileesuikaleita (maustamaton)
  • 2 rkl osterikastiketta
  • 2 rkl kalakastiketta
  • 2 rkl soijaa
  • ½ tl sokeria
  • 1 rkl maizzenaa
  • ½ sitruunanmehu
  • 1 tl inkivääriä raastettuna
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 pieni chili hienonnettuna


Wokkaamiseen:

  • öljyä paistamiseen
  • 1 ps oriental mix vihannessekoitus (500g)
  • 2-3 rkl maapäkinävoita
  • (silputtua korianteria tai lehtipersiljaa sekä murskattuja maapähkinöitä)






OHJE:

Mittaa kaikki mausteet kulhoon . Sekoita.
Lisää kananpojan fileesuikaleet. Anna marinoitua n. 10-15 minuuttia.
Kuumenna öljy wokissa.
Paista fileesuikaleita n. 5 minuuttia välillä sekoitellen ja lisää joukkoon vihannessekoituspussi.
Anna hautua muutama minuutti kunnes vihannekset ovat lämmenneet.
Lisää wokkiin maapähkinävoi ja anna hautua vielä muutama minuutti.
Voit lisätä päälle vielä silputtua korianteria tai lehtipersiljaa sekä murskattuja maapähkinöitä.

Tarjoa riisin kera.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti