Pages

torstai 14. huhtikuuta 2016

GRILLILUUT ELI POSSUN RIBSIT, kesän ykkös grilliherkku



Aurinko paistaa ja linnut laulaa, taitaa tulla kesä. Ja mikäs sen parempaa kuin, että grillikausi alkaa toden teolla. Grillikauden ykkösherkku on meillä itse oikeutetusti grilliluut eli ribsit.




Näitä ribsejä paisteltiin vielä reseptin kirjoitusvaiheessa sisällä uunissa, mutta josko tästä mökkikausi  saadaan kunnolla alkuun, niin näitä grillataan ulkona heti sen kunniaksi.





Colamarinoituja ribsejä tehtiin viime vuonna yllin kyllin. Tänä vuonna ne tehdäänkin meksikolaiseen tapaan. Mole poblano, salsa ja marinointikastike,  on tehty suklaasta ja chilistä. Maku yhdistelmä on samaan aikaan väkevä ja makeahko





Tämä herkku vie kielen mennessään. Tästä pääset lukemaan reseptin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti