Aurinko paistaa ja linnut laulaa, taitaa tulla kesä. Ja
mikäs sen parempaa kuin, että grillikausi alkaa toden teolla. Grillikauden
ykkösherkku on meillä itse oikeutetusti grilliluut eli ribsit.
Näitä ribsejä paisteltiin vielä reseptin kirjoitusvaiheessa
sisällä uunissa, mutta josko tästä mökkikausi
saadaan kunnolla alkuun, niin näitä grillataan ulkona heti sen
kunniaksi.
Colamarinoituja ribsejä tehtiin viime vuonna yllin kyllin. Tänä
vuonna ne tehdäänkin meksikolaiseen tapaan. Mole poblano, salsa ja
marinointikastike, on tehty suklaasta ja
chilistä. Maku yhdistelmä on samaan aikaan väkevä ja makeahko
Tämä herkku vie kielen mennessään. Tästä pääset lukemaan reseptin
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti