Aamiainen Britannian suurlähettilään residenssissä ja miksikö?




Varsin erikoisesti alkoi minun maanantaiaamu, sillä olin saanut kutsun Iso-Britannian suurlähettilään residenssiin, Helsingin Kaivopuistoon.

Kutsun aiheena oli S-ryhmän ja Tescon yhteistyö. Tätä yhteistyötä oli suunniteltu jo pari vuotta ja tarkoituksena on tuoda suomeen pientä ylellistä ja erityistä meidän kuluttajien ruokapöytiin.

 Suurlähettiläs Sarah Price sai tervetulotoivotustensa    jälkeen S-ryhmän kaupalliselta johtaja Ilkka Alarodulta    mölkkypelin.

 Tescon Head of Wholesale & Export Richarh Stratton,      erittäin positiivinen ja  hymyilevä johtaja.


Aamiaisella oli tarjolla Tescon Tuotteita.








Tuotevalikoima käsittää aluksi 200 laadukasta tuotetta Tescon Finest- ja Free from –tuotesarjoista. Erityisesti Free from –sarja tuo uusia vaihtoehtoja gluteenittomaan ruokavalioon eikä muita erityisruokavaliota tai ruoka-allergikkoja ole unohdettu.




Gluteenittomana löytyy erilaisia pastoja, keksejä (esim. Digestive), ateriakastikkeita ja pakasteita.


Hemmotteluun on tarjolla hilloja, säilykkeitä, hunajaa, siirappia, laaja valikoima erilaisia teelaatuja, pakasteita, riisejä, mausteita ja mm. pastoja sekä ateriakastikkeita.

Tuotteita löytyy aluksi pääkaupunkiseudun Prismoista, S-Marketeista ja Alepoista. S-ryhmästä kerrotaan, ettei suomalaisia yrityksiä tai tuotteita suinkaan olla jättämässä pois markkinoilta, vaan he haluavat tarjota kuluttajille lisää niillä alueilla, joissa tarjonta on ollut suppeaa ja muutenkin tuonnin varassa.



Löysin jo omia suosikkeja, joita olin kaivannut ja iloitsen, jos hinnat pysyvät kohtuullisina.

  Lähtiessä piti vielä kuvata lähetystön pihapiiriä.


 Parkkipaikan vieressä Nils Holgerssonin serkkuja.

15 kommenttia:

  1. Oli kiva tilaisuus. On mukava saada kokeilla uutuuksia. Finest-tuotteissa oli vielä kivan näköiset pakkauksetkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä ja jos hinnatkin vielä kohtuulliset niin ilohan on vain meidän puolellamme. Finest pakkauksia on kiva viedä vaikka tuliaisiksi :)

      Poista
  2. Kyllä vaan noin hienoilta lautasilta kelpaa nautiskella ihania herkkuja. Toivottavasti Tescon tuotteet breikkaa Suomessa, ainakin on hyvä myyntipaikka. Harmikseni Marks&Spencer ruokaosasto lopetettiin juuri Suomessa, joten tiedän minne siirtyä seuraavaksi noutamaan brittiläiset herkkuni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä upea tilaisuus päästä tuonne aamupalalle ja luulenpa, että tulkkareiksi tulee vietyä näitä Tescon tuotteita. Mukavaa viikkoa Tiia :)

      Poista
  3. Oih, miten kivalta näytti ja varmasti maistui:) Kyllä minulle kelpaa maistella herkkuja myös muilta mailta! Pitääpä ruveta tarkkailemaan oman kaupan antia, jos ne kohta yllättää mut ja minä sitten perheeni:)
    Mukavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinkoista huomenta :). Kyllä herkut maistuu aina meilläkin ja kiva kun kauppoihin tulee lisää valikoimaa myös erikoisruokavalioisille. Mahtavaa viikkoa myös sinulle <3.

      Poista
  4. Itsekin sain kutsun, mutta kun pitää vielä päätyötä hoitaa, niin jouduin jättämään väliin. Kiva, että meille erikoisruokavalioisille tulee välistä jotain uutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olisipa ollut kiva nähdä, mutta ymmärrän hyvin ettei aina pysty järjestämään vapaata. Kaupoistahan saa jo näitä tuotteita ja sitä kautta pääsee tutustumaan uutuustuotteisiin. Iloa ja aurinkoa päiviin <3.

      Poista
  5. Kaunis miljöö ja tyylikkäät kutsut! Ja mitä herkkuja! Toivottavasti noita herkkuja saadaan joskus Turkuunkin :)
    Mukavaa viikkoa Sari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan Tuula ihanainen, kutsu oli kyllä mahtava niin kuin nämä tuotteetkin, nyt on mistä valita ja näitä on kiva viedä vaikka tuliaiseksi. Iloa viikkoon sinulle <3.

      Poista
  6. Wow mitä tuotteita! Ihan loistavaa. Harmi kun en ehtinyt paikanpäälle :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan Tiina, olispa ollut kiva nähdä pitkästä aikaan. Ihania tuotteita ja nuo Finest tuotteet on vielä pakattu niin kauniisti, iloa myös silmille. Loistavaa viikkoa sinulle <3.

      Poista
  7. Olipa ihana tilaisuus hienossa paikassa. Kiva tietää että Tescon tuotteita saa S-ryhmän kaupoista,sitten kun taas olen Suomen kamaralla. Ihanaa loppuviikkoa Sari,olen vähän sekaisin päivistä kun meillä täällä on keskellä viikkoa-pyhä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan Jael, kiva kun kävit täällä pistäytymässä <3. AAh, mikäs pyhä teillä nyt on, pitää varmaan käydä blogissa kurkistamassa. Ja juu kiva kun tulee uusia tuotteita myös suomeen.

      Poista
  8. Kivan erilainen aamu meillä oli :) ja maukas!

    VastaaPoista

Seuraa myös intagramissa

mukana

Mukana

mukana

mukana
Keski-Uudenmaan blogit Kublo

resepti arkisto

Sisällön tarjoaa Blogger.

Hae reseptejä

Hae tästä blogista

tykkää myös Facebookissa

liity blogini lukijaksi tästä