Vaniljainen pannacotta oreokeksipohjalla ja raparperi-mansikkahillo





Aah ihana pannacotta, meidän perheen ihan ykkös jälkiruoka. 



Sitä on niin vaivaton tehdä ja varioidakin erittäin helppo. 



Tämän teossa ei tarvitse pelätä epäonnistuvansa, sillä Dan sukkerilta löytyy ihan tavattoman helppo tuote, Multi hyytelösokeri.



 Periaatteessa tarvitset vain kermaa tai maitoa lisäksi ja hetken jäähdytys kylmässä. 




Itse laitan sen aina pakkaseen tekeytymään, valmista jo runsaan tunnin kuluessa ja ihanan kylmää nautittavaksi. Tässä ohjeessa käytän oreokeksejä murennettuna, niistä tulee kiva rapea suutuntuma pannacotalle.




VANILJAINEN PANNACOTTA  OREOKEKSIPOHJA JA RAPARPERI-MANSIKKAHILLO (tämä ohje 6-8:lle silikonivuoalle)




Raaka-aineet pannacotta:

  • 1 dl Dan sukker Multi hyytelösokeria
  • 4 dl vispi- tai kuohukermaa
  • 1 vaniljatankon siemenet tai 1 tl vaniljasokeria
  • lisäksi:
  • 6 kpl oreo keksejä murennettena


OHJE:


Sekoita kerma, hyytelösokeri ja vaniljatankon siemenet kattilassa.
Kuumenna kiehuvaksi.
Keitä ½ minuuttia ja jaa silikonivuokiin. Jätä tilaa kekseille.
Lisää heti oreo-keksien murut päällimäiseksi.
Laita pannacotta pakkaseen n. 1,5-2 tunniksi.

Raaka-aineet hillolle:

  • 250 g raparperia pilkottuna
  • 250 g mansikoita
  • ½ dl vettä
  • 2 ½ dl hillosokeria


OHJE:

Kuumenna vesi,  pilkotut raparperit ja mansikat kattilassa.
Sekoita hillosokeri höyryävään seokseen.
Keitä hilloa n. 10-15 minuuttia.
Kuori vaahto pois.
Kaada hillo puhtaaseen purkkiin, anna jäähtyä.
Säilytä kylmässä.


Tarjoile ihanan kylmät pannacotat raparperi-mansikkahillon kera.

Voit koristella annoksen syötävillä kukilla, mintun tai sitruunamelissan lehdillä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

seuraa blogit.fi

Mukana

mukana

mukana
Keski-Uudenmaan blogit Kublo

Pinterest

Herkkusuu.fi - Parhaat ruokablogit

Follow by Email

Sisällön tarjoaa Blogger.

Hae reseptejä

aamiainen aamupala aasialainen alkuruoka aurajuusto basilika broileri broilerin jauheliha Crock-Pot fetajuusto fish&chips friteeraustaikina frittimuikku glaseerattu gluteeniton gluteeniton leipä grillattu grillaus hampurilaiset hedelmä helppo helppo ja nopea hunaja härkis illallinen iltapala intialainen kanaruoka intialainen lohicurry italialaiset lihapullat itsetehty juusto jauheliharuoka juhlaruoka juhlat. suolainen leivonnainen juusto juustokastike juustoraaste jälkiruoka jättikatkaravunpyrstö kaaliruoka kakku kala kala-ateria kala-ateria- lohi kalakastike kalakeitto kalapihvit kalapuikko kalaruoka kalkkuna kampelafile kana-ateria kana-ateria. broilerin siivet ja nuijapalat kanaruoka kasvisruoka katkarapu kebabvartaat keitetyt lihapullat keitot keittoruoka keksi kesäkurpitsa kesäkurpitsa gazpacho kesäkurpitsa-pinaattivohveli kesäkurpitsacannellonit kevyttä kirjolohi kookosmaito kukkakaali kylmäsavulohi kylmäsavulohikakku lampaankääpä leipätikut leivonta lihapata lihaperunavuoka lihapullat liharuoka lime lisuke lohifilee lohikeitto lohinuget lohipasta lohitartar lohitortilla lounas makea leivonnainen mandariinikeksi mantelinen suklaabanaanivohveli marinoidut päärynät marinoidut silakkafileet marinoitua punasipulia marja-aronia mozzarella opas tasapainoiseen ja pysyvään ruokavalioon paprika patonki pekoni peruna peura peuralihapullat peuran jauheliha peuran jauhelihapihvit peuran sisäpaisti peuranliha kääryleet peuranlihapullat peuranpaisti piirakka pimientos de padron. täytetyt pikkupaprikat possu possun ribsit possun sisäfile puikulaperuna pulla pullakakku purjo pääruoka reseptit riista teriyaki tuorejuusto vähähiilihydraattinen

Hae tästä blogista

tykkää myös Facebookissa

liity blogini lukijaksi tästä