Broilerin fileepihvit ja lumoava hunaja-sriracha-sipulirouhe kuorrutus





Olin ostanut kotiin purkin paahdettua sipulirouhetta jo muutama kuukausi sitten. Nyt se pompsahti maustehyllyltä silmiin. Mietin hetken, mihinköhän sitä piti käyttää… no enpä muistanut. Mutta nou hätä, samalla hetkellä sainkin uuden idean ja sitä lähdin toteuttamaan.




Pitkän aikaa oli mieli tehnyt kokeilla hunajaa ja chiliä broilerin fileepihvien kanssa. Tässä olisikin nyt oiva tilaisuus lisätä reseptiin tätä ihanan maukasta, tuoksuista… juu ja rasvaista valmiiksi paahdettua sipulirouhetta.




Broilerin fileepihvit kieritellään hunaja-shiracha seoksella, kuorutetaan paahdetussa sipulirouheessa yhdessä juustoraasteen kera. Voi nam, mikä yhdistelmä tästä syntyikään. Ei ehkä ihan kevyttä ruokaa, mutta taivaalliset tuoksut täytti keittiön. Broileripihvit sulivat suuhun yhdessä keitetyn riisin ja porkkananauhojen kera. Hyvä ruoka, parempi mieli, osui ja upposi J.



HUNAJAISET-CHILI-SIPULI BROILERIN FILEEPIHVIT 6:LLE



Raaka-aineet:

  • 6 kpl Kariniemen broilerin fileepihvejä
  • 1 dl juoksevaa hunajaa
  • ½ dl sriracha maustekastiketta
  • 2 dl paahdettua sipulirouhetta
  • 2 dl juustoraastetta
  • öljyä voiteluun
  • sormisuolaa tarvittaessa






OHJE:

Ota broilerin fileepihvit huoneen lämpöön n. 30 minuuttia ennen kypsennystä

Aseta uunin lämpötilaksi 180 (kiertoilma)

Yhdistä hunaja sekä sriracha astiassa.

Yhdistä toisessa astiassa sipulirouhe sekä juustoraaste.

Voitele öljyllä uunivuoka.

Kääntele broilerin pihvit ensin hunajaseoksessa ja sitten sipulirouheseoksessa.

Aseta kuorutetut fileepihvit vierekkäin uunivuokaan, jos hunaja-shiracha seosta jäi yli, kaada se vielä pihvien päälle. Tee samoin sipulirouheseokselle.

Paista broilereita uunin alaosassa n. 20-25 minuuttia.

Tarkista 15 minuutin kohdalla ettei fileepihvit ole tummuneet liikaa, lisää foliopaperi uunivuoan päälle estääksesi palamisen.

Keitä riisi ja porkkanalastut. Keitä porkkanalastut niukassa vedessä  kera ripauksen suolaa, sokeria ja rakuunaa.

Voit tarvittaessa ripotella suolaa valmiiden broilerin fileepihvien päälle.

Kuorimaveitsellä saat helposti vedettyä porkkanasta lastuja.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

seuraa blogit.fi

Mukana

mukana

mukana
Keski-Uudenmaan blogit Kublo

Pinterest

Herkkusuu.fi - Parhaat ruokablogit

Follow by Email

Sisällön tarjoaa Blogger.

Hae reseptejä

aamiainen aamupala aasialainen alkuruoka aurajuusto basilika broileri broilerin jauheliha Crock-Pot fetajuusto fish&chips friteeraustaikina frittimuikku glaseerattu gluteeniton gluteeniton leipä grillattu grillaus hampurilaiset hedelmä helppo helppo ja nopea hunaja härkis illallinen iltapala intialainen kanaruoka intialainen lohicurry italialaiset lihapullat itsetehty juusto jauheliharuoka juhlaruoka juhlat. suolainen leivonnainen juusto juustokastike juustoraaste jälkiruoka jättikatkaravunpyrstö kaaliruoka kakku kala kala-ateria kala-ateria- lohi kalakastike kalakeitto kalapihvit kalapuikko kalaruoka kalkkuna kampelafile kana-ateria kana-ateria. broilerin siivet ja nuijapalat kanaruoka kasvisruoka katkarapu kebabvartaat keitetyt lihapullat keitot keittoruoka keksi kesäkurpitsa kesäkurpitsa gazpacho kesäkurpitsa-pinaattivohveli kesäkurpitsacannellonit kevyttä kirjolohi kookosmaito kukkakaali kylmäsavulohi kylmäsavulohikakku lampaankääpä leipätikut leivonta lihapata lihaperunavuoka lihapullat liharuoka lime lisuke lohifilee lohikeitto lohinuget lohipasta lohitartar lohitortilla lounas makea leivonnainen mandariinikeksi mantelinen suklaabanaanivohveli marinoidut päärynät marinoidut silakkafileet marinoitua punasipulia marja-aronia mozzarella opas tasapainoiseen ja pysyvään ruokavalioon paprika patonki pekoni peruna peura peuralihapullat peuran jauheliha peuran jauhelihapihvit peuran sisäpaisti peuranliha kääryleet peuranlihapullat peuranpaisti piirakka pimientos de padron. täytetyt pikkupaprikat possu possun ribsit possun sisäfile puikulaperuna pulla pullakakku purjo pääruoka reseptit riista teriyaki tuorejuusto vähähiilihydraattinen

Hae tästä blogista

tykkää myös Facebookissa

liity blogini lukijaksi tästä