Meidän pääsiäispöytää juhlistaa täytetty possunfile

Kevät keikkuen tulevi, ainakin tänä vuonna on tuntunut siltä. Aamulla herätessäni lunta satoi jälleen ihan maahan asti. Täytyy vain luottaa vanhaan sanontaan, että uusi lumi on vanhan surma.



Pääsiäinen, tuo kevään ensimmäinen iso juhla lähestyy meitä kuitenkin varmasti. Pääsiäisen juhlapöytä on runsas, mutta kuitenkin paljon vapaampi kuin esimerkiksi jouluna. Monessa perheessä syödään ainakin yhtenä päivänä se parempi pääsiäisen ateria, alku-. ja jälkiruokineen.


POSSUN SISÄFILETTÄ ITALIALAISITTAIN





Omassa perheessäni lammas ei ole päässyt suosioon, vaikka minulle sekin maistuisi.
  
Suosikiksi meillä on noussut täytetty possun sisäfile  italialaisittain eikä se mikään ihme olekaan, sillä tällä ohjeella liha  on takuu varmasti mureaa ja mehevää.




  Aurinkokuivatut tomaatit, mozzarella ja pinaatti tuovat kivan pikantin maun, joka vielä kääritään fileen kanssa ilmakuivatun kinkun sisään.




Ohjeessa olen käyttänyt serranon kinkkua, koska parmankinkkua en löytänyt siihen hätään, mutta kumpikin käy oikein hyvin. Kastikkeen voit valita mielesi mukaan, itse pidän punaviinikastikkeesta.






Ohjeeseen pääset täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

seuraa blogit.fi

mukana 40 + blogit yhteisössä

mukana

mukana
Keski-Uudenmaan blogit Kublo

Pinterest

Herkkusuu.fi - Parhaat ruokablogit

Follow by Email

Sisällön tarjoaa Blogger.

Hae tästä blogista

tykkää myös Facebookissa

liity blogini lukijaksi tästä