Meidän pääsiäispöytää juhlistaa täytetty possunfile

Kevät keikkuen tulevi, ainakin tänä vuonna on tuntunut siltä. Aamulla herätessäni lunta satoi jälleen ihan maahan asti. Täytyy vain luottaa vanhaan sanontaan, että uusi lumi on vanhan surma.



Pääsiäinen, tuo kevään ensimmäinen iso juhla lähestyy meitä kuitenkin varmasti. Pääsiäisen juhlapöytä on runsas, mutta kuitenkin paljon vapaampi kuin esimerkiksi jouluna. Monessa perheessä syödään ainakin yhtenä päivänä se parempi pääsiäisen ateria, alku-. ja jälkiruokineen.


POSSUN SISÄFILETTÄ ITALIALAISITTAIN





Omassa perheessäni lammas ei ole päässyt suosioon, vaikka minulle sekin maistuisi.
  
Suosikiksi meillä on noussut täytetty possun sisäfile  italialaisittain eikä se mikään ihme olekaan, sillä tällä ohjeella liha  on takuu varmasti mureaa ja mehevää.




  Aurinkokuivatut tomaatit, mozzarella ja pinaatti tuovat kivan pikantin maun, joka vielä kääritään fileen kanssa ilmakuivatun kinkun sisään.




Ohjeessa olen käyttänyt serranon kinkkua, koska parmankinkkua en löytänyt siihen hätään, mutta kumpikin käy oikein hyvin. Kastikkeen voit valita mielesi mukaan, itse pidän punaviinikastikkeesta.






Ohjeeseen pääset täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

seuraa blogit.fi

Mukana

mukana

mukana
Keski-Uudenmaan blogit Kublo

Pinterest

Herkkusuu.fi - Parhaat ruokablogit

Follow by Email

Sisällön tarjoaa Blogger.

Hae reseptejä

aamiainen aamupala aasialainen alkuruoka aurajuusto basilika broileri broilerin jauheliha Crock-Pot fetajuusto fish&chips friteeraustaikina frittimuikku glaseerattu gluteeniton gluteeniton leipä grillattu grillaus hampurilaiset hedelmä helppo helppo ja nopea hunaja härkis illallinen iltapala intialainen kanaruoka intialainen lohicurry italialaiset lihapullat itsetehty juusto jauheliharuoka juhlaruoka juhlat. suolainen leivonnainen juusto juustokastike juustoraaste jälkiruoka jättikatkaravunpyrstö kaaliruoka kakku kala kala-ateria kala-ateria- lohi kalakastike kalakeitto kalapihvit kalapuikko kalaruoka kalkkuna kampelafile kana-ateria kana-ateria. broilerin siivet ja nuijapalat kanaruoka kasvisruoka katkarapu kebabvartaat keitetyt lihapullat keitot keittoruoka keksi kesäkurpitsa kesäkurpitsa gazpacho kesäkurpitsa-pinaattivohveli kesäkurpitsacannellonit kevyttä kirjolohi kookosmaito kukkakaali kylmäsavulohi kylmäsavulohikakku lampaankääpä leipätikut leivonta lihapata lihaperunavuoka lihapullat liharuoka lime lisuke lohifilee lohikeitto lohinuget lohipasta lohitartar lohitortilla lounas makea leivonnainen mandariinikeksi mantelinen suklaabanaanivohveli marinoidut päärynät marinoidut silakkafileet marinoitua punasipulia marja-aronia mozzarella opas tasapainoiseen ja pysyvään ruokavalioon paprika patonki pekoni peruna peura peuralihapullat peuran jauheliha peuran jauhelihapihvit peuran sisäpaisti peuranliha kääryleet peuranlihapullat peuranpaisti piirakka pimientos de padron. täytetyt pikkupaprikat possu possun ribsit possun sisäfile puikulaperuna pulla pullakakku purjo pääruoka reseptit riista teriyaki tuorejuusto vähähiilihydraattinen

Hae tästä blogista

tykkää myös Facebookissa

liity blogini lukijaksi tästä